Renovări

Renovarea este o etapă în viața oricui, fie că te-ai mutat într-o locuiță nouă sau pur și simplu casa ta nu îți mai reflectă personalitatea și vrei să îi aduci îmbunătățiri. Renovarea este necesară pentru a asigura un confort sporit, creșterea valorii imobilului, eficiență energetică sau sporirea siguranței familiei tale.

Înainte de a te apuca de renovare trebuie să iei în calcul niște etape:

În primul rând trebuie să decizi ce stil de amenajare ți se potrivește, trebuie să întocmești un plan detaliat care conține fiecare etapă a renovării, să stabilești exact bugetul de care dispui, materialele necesare și magazinele de unde le poți procura.

Alege numai materiale de calitate pentru a nu risca să ai costuri suplimentare de reparație și întreținere pe viitor. Verifică instalațiile electrice și sanitare și apelează numai la persoane autorizate, pentru a nu pune în pericol siguranța ta și a familiei tale.

Ultimul pas este să alegi decorațiunile și mobilierul care ți se potrivesc.

Firma Delinvest Star Silver SRL, este specializată în renovări apartamente, case, reparații construcții, renovări interioare și exterioare.

Noi vă ajutăm să reîmprospătați orice construcție, oferindu-i un aspect chic. Dispunem de echipamente noi și performante și de o vastă experiență de peste 15 ani în renovări și reparații.

Oferim servicii prompte, executăm lucrările în cel mai scurt timp, fără a compromite calitatea acestora. Ținem pasul cu noile tendințe și ne adaptăm cerințelor clienților noștri, oferind un raport calitate-preț corect.